Eran Zahavi gaat normaal gesproken na dit seizoen weg bij PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Eran Zahavi gaat normaal gesproken na dit seizoen weg bij PSV. © Pro Shots / Paul Meima

PSV heeft na dit seizoen razendsnel een nieuwe spits nodig, waarbij een dilemma lonkt

VOORUITBLIKPSV heeft na dit seizoen op korte termijn een nieuwe spits nodig, zeker als de Eindhovense club straks op de tweede plek in de eredivisie eindigt. In dat geval moet er ruim een maand later een kant-en-klare afwerker bij de eerste training in juni staan. Gaat PSV voor snelheid of kwaliteit? Een dilemma lonkt, of lukt het toch allebei? 

 1. PSV-talent Johan Bakayoko krijgt een fraaie onderscheiding bij het prijzendiner in de Keuken Kampioen Divisie
  NIEUWs

  PS­V-ta­lent Johan Bakayoko krijgt een fraaie onderschei­ding bij het prijzendi­ner in de Keuken Kampioen Divisie

  PSV-aanvaller Johan Bakayoko heeft een fraaie onderscheiding gewonnen in de Keuken Kampioen Divisie. De 19-jarige Belg is verkozen tot talent van het jaar. Hij maakte dit seizoen 17 goals in de competitie en had ook nog eens 12 assists achter zijn naam. Donderdagavond kreeg hij zijn onderscheiding uit handen van bondscoach Louis van Gaal, tijdens het zogeheten kampioensdiner van de Keuken Kampioen Divisie.
 2. Waarom PSV zo enorm is veranderd tijdens dit seizoen, dat dit weekend in Zwolle eindigt
  PREMIUM
  OVERZICHT

  Waarom PSV zo enorm is veranderd tijdens dit seizoen, dat dit weekend in Zwolle eindigt

  Voor PSV houdt de voetbalreis die seizoen 2021-2022 heette vandaag op. De ploeg begon al op 21 juli in de vorige zomer, met een thuiswedstrijd tegen Galatasaray. Zondagmiddag is het gedegradeerde PEC Zwolle in Overijssel de tegenstander en speelt PSV met een totaal andere opstelling dan in die eerste wedstrijd tegen de Turken. Een vergelijking van de opstellingen leert hoeveel er bij PSV dit seizoen is veranderd.