Volledig scherm
Alireza Jahanbakhsh in duel met Justin Kluivert van Ajax in seizoen 2017-2018. © Pim Ras Fotografie

PSV heeft ook lijn uitliggen om Alireza Jahanbakhsh te huren

PSV heeft niet alleen belangstelling voor Ritsu Doan van FC Groningen en Nicolás González van VfB Stuttgart, maar er ligt ook nog altijd een lijn uit naar Alireza Jahanbakhsh. PSV wil de Iraniër eventueel huren, maar schaakt dus ook op een aantal andere borden. 

Jahanbakhsh ging vorig jaar voor 25 miljoen euro van AZ naar Brighton Hove & Albion, maar komt daar momenteel weinig aan spelen toe. 

Afgelopen zomer informeerden de Eindhovenaren al, maar zijn zaakwaarnemer gaf begin augustus aan dat een gang naar de eredivisie er niet in zou zitten. Jahanbakhsh speelt op dit moment niet in wedstrijden en het is afwachten of zijn club instemt met een verhuurconstructie. Britse clubs mogen zich niet meer versterken na 8 augustus, maar wel spelers van de hand doen. 

Zelf wil Jahanbakhsh zich op dit moment vooral focussen op de trainingen bij Brighton en is het afwachten wat de plannen van trainer Graham Potter met hem zijn. Zijn zaakwaarnemer wil op dit moment niet reageren.  

  1. PSV gaat Europa uit met nieuwe wanprestatie
    PREMIUM

    PSV gaat Europa uit met nieuwe wanpresta­tie

    PSV heeft gisteravond met een kater afscheid genomen van het internationale toneel in dit seizoen. Niet met de vooraf al bijna ingecalculeerde tien punten en wat teruggewonnen prestige, maar met een gelijkspel tegen het matige Rosenborg. De Noren hadden na 120 pouleduels van 48 teams in de Europa League als enige ploeg nul punten verzameld. In het Philips Stadion hielden ze PSV op 1-1 en dat was opnieuw een regelrechte wanprestatie van de Eindhovenaren.