Frans Janssen, met naast hem links John de Jong en rechts Hans van Breukelen. Achter hem Guus Hiddink en René Eijkelkamp.
Volledig scherm
Frans Janssen, met naast hem links John de Jong en rechts Hans van Breukelen. Achter hem Guus Hiddink en René Eijkelkamp. © Pim Ras Fortografie

PSV helpt getroffen zakelijke partners met regeling voor uitgestelde betaling

PSV komt door de corona-crisis getroffen bedrijven, die tevens partner zijn van de club, tegemoet. De directie van de club heeft voor het komende seizoen een regeling kenbaar gemaakt, waardoor ze hun sponsorbetalingen later kunnen doen. Commercieel directeur Frans Janssen stuurde vandaag alle partners van PSV een brief en lichtte daarin de mogelijkheid voor uitgestelde betaling toe. 

Normaliter dient het eerste deel van de sponsorbijdrage per 1 juli te zijn voldaan. PSV geeft aan dat getroffen bedrijven, die door de corona-crisis soms te maken hebben met forse omzetverliezen, de betaling tot twee maanden later mogen doen. De club beoordeelt de verzoeken zelf en wil coulant zijn omdat het voor meerdere ondernemers, van groot tot klein, nu even moeilijk kan zijn. 

,,Met de zware vooruitzichten die er zijn, vinden we dat we er voor elkaar moeten zijn. Persoonlijk en zakelijk. Het is belangrijk dat het netwerk in stand blijft, dat is gebouwd rondom PSV. Juist nu”, zegt Janssen. ,,Daarom hebben we besloten om voor alle zakelijke relaties, die grote problemen zien ontstaan met betrekking tot hun eigen financiën, uitstel van betaling aan te bieden.”

Janssen benadrukt dat de mogelijkheden van PSV niet onuitputtelijk zijn. ,,Daarom verzoeken we onze zakelijke relaties zich alleen te melden als het noodzakelijk is.”