Hidde Jurjus werd dit seizoen verhuurd door PSV, aan Roda JC.
Volledig scherm
Hidde Jurjus werd dit seizoen verhuurd door PSV, aan Roda JC. © ANP Pro Shots

PSV hoeft niet meer te bibberen met Room aan boord

EINDHOVEN - PSV wil zondag bij NAC met Eloy Room de nieuwe tweede doelman aan boord hebben. De club had de 28-jarige sluitpost al langer op de korrel om de gehavende keepersvloot te versterken. Room was bij Vitesse op de reservebank terechtgekomen na de komst van Remko Pasveer, opmerkelijk genoeg afkomstig van PSV.

 1. Voormalig PSV'er Eran Zahavi heeft ‘slaapconflict’ met nationale bond en wil interlandloopbaan beëindigen
  PREMIUM

  Voormalig PSV'er Eran Zahavi heeft ‘slaapcon­flict’ met nationale bond en wil interland­loop­baan beëindigen

  De imposante interlandcarrière van voormalig PSV'er Eran Zahavi is door een nogal curieus conflict mogelijk voorbij. De 35-jarige Israëlische spits heeft dat op zijn eigen Instagram-pagina laten weten. Zahavi is de topscorer aller tijden van het nationale team en in zijn eigen land een superster. De mededeling dat hij wil stoppen, is dan ook groot nieuws in Israël.
 2. Madueke en De Jong individueel terug op het veld bij PSV, dat met deze hersteltijden rekening houdt
  PREMIUM

  Madueke en De Jong individu­eel terug op het veld bij PSV, dat met deze hersteltij­den rekening houdt

  Bij PSV stond dinsdagmorgen Noni Madueke (20) weer op het veld. De aanvaller trainde individueel en werkt de komende weken weer toe naar zijn rentree. Eerder werd door PSV gemeld dat hij er vermoedelijk tot het WK uitligt. Alles wat eventueel eerder nog mogelijk is, is daarom meegenomen. De aanvaller ligt er zeker nog een aantal weken uit, maar het is niet uitgesloten dat hij in november nog minuten meepikt.