Volledig scherm
PREMIUM
PSV-huurling Dante Rigo in het shirt van Sparta. © BSR Agency

PSV-huurling Rigo klimt op de ladder bij Sparta: ‘In de toekomst wil ik terugkeren’

Langzaam maar zeker klimt PSV-huurling Dante Rigo (20) op de ladder bij Sparta in Rotterdam. ,,Ik groei gestaag en wil in de toekomst terugkeren bij PSV.”

Dante Rigo droomde jarenlang van spelen in rood-wit op het hoogste niveau. Vorig seizoen leek hij bij PSV door te breken en besliste de middenvelder een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard op het nippertje in het voordeel van de Eindhovenaren. Na een blessure werd het stiller rond het 20-jarige talent en in de zomer besloten hij, PSV en Sparta om voor een huurperiode in Rotterdam te gaan. ,,Toch nog in het rood-wit, dat voelt in ieder geval goed”, grapte hij gisteravond op Het Kasteel na een eenvoudige, maar krappe bekerzege (1-0) op FC Volendam.

  1. Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV
    In memoriam

    Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV

    Hij was al vele jaren de allerbeste voetbalvriend van mister PSV, oftewel Willy van der Kuijlen. Voor scout en voetbaldier Klaas van Baalen (71) was de strijd om de punten en de zoektocht naar talent voor PSV na zijn familie het allerbelangrijkste in zijn leven. Afgelopen weekend overleed de Bosschenaar, nog altijd actief als PSV-jeugdscout, plotseling. Hij tobde al een tijdje met zijn gezondheid, maar leek uit het dal geklauterd.