Eran Zahavi in het shirt van Israël. In 54 interlands maakte hij 20 goals voor zijn land.
Volledig scherm
Eran Zahavi in het shirt van Israël. In 54 interlands maakte hij 20 goals voor zijn land. © AFP

PSV in gesprek met spits Eran Zahavi (33) over een overgang naar Eindhoven

PSV heeft met de 33-jarige spits Eran Zahavi gesproken over een overgang naar de Eindhovense club. Diverse Israëlische media meldden al dat er een akkoord is bereikt over een tweejarig contract. Dat is evenwel voorbarig. PSV vindt Zahavi wel een interessante speler, maar een transfer is nu nog niet op til. 

  1. Iedere voetballiefhebber snakt naar een kolkend stadion, maar die vette worst is nog lang niet gaar

    Iedere voetbal­lief­heb­ber snakt naar een kolkend stadion, maar die vette worst is nog lang niet gaar

    ,,We zullen doorgaan, tot we samen zijn”, zong Ramses Shaffy 45 jaar voor het uitbreken van de coronacrisis. Doorgaan tot we samen zijn: die zin lijkt ook voor het profvoetbal actueler dan ooit. Iedere liefhebber of supporter snakt naar een verantwoord bezoek aan een kolkend stadion. Samen weer juichen, samen een keer vloeken of schelden omdat het helemaal niks is. Maar in ieder geval samen, om met elkaar emoties te delen. Bijna niks is te vergelijken met de ontlading of ontzetting die 35.000 mensen tegelijk kunnen voelen. Het is voor velen verslavend.
  2. PSV nog vol vraagtekens voor duel met Vitesse: opstelling totaal niet te voorspellen

    PSV nog vol vraagte­kens voor duel met Vitesse: opstelling totaal niet te voorspel­len

    PSV-trainer Roger Schmidt kon in aanloop naar het duel van zondag met Vitesse nog weinig vertellen over de mogelijke opstelling die hij in samenspraak met zijn assistenten maakt. Zelfs als hij het zou willen, zou het niet kunnen. In ieder geval is duidelijk dat Marco van Ginkel, Érick Gutiérrez, Armando Obispo en Maxi Romero niet inzetbaar zijn. Positief nieuws voor PSV is dat Van Ginkel vrijdag met de reserves kon trainen en behoorlijk ver op weg lijkt in de jacht op zijn langverwachte rentree.