Volledig scherm
PREMIUM
Het zijn drukke weken voor PSV’s technisch manager John de Jong. © BSR/SOCCRATES

PSV is in de ban van Baumgartl, Berghuis én FC Basel

PSV wil een aantal transfers snel afronden, terwijl alle aandacht tegelijkertijd gericht is op de direct cruciale wedstrijd van morgen tegen FC Basel.

Terwijl het vanaf morgen voor PSV alle hens aan dek is tegen FC Basel, speelt technisch manager John de Jong nog een heus potje simultaan­schaken op de transfermarkt. PSV hoopt komende week onder meer de transfer van Timo Baumgartl met goed gevolg af te ronden. De 23-jarige centrale verdediger moet de opvolger van Daniel Schwaab worden. Naar nu bekend is de Duitser afgelopen week al in Eindhoven geweest en heeft hij met PSV een persoonlijk akkoord op hoofdlijnen bereikt. Het bezoek is aan deze krant bevestigd door betrouwbare bronnen. De verdediger startte afgelopen week de trainingen bij zijn huidige club VfB Stuttgart weer op, nadat hij vanwege deelname aan een internationaal beloftentoernooi nog een tijd vakantie had.

  1. PSV biedt ruim 7 miljoen euro op linksback Patrick van Aanholt uit Den Bosch

    PSV biedt ruim 7 miljoen euro op linksback Patrick van Aanholt uit Den Bosch

    PSV schakelt na de bijna afgeronde transfer van Steven Bergwijn snel door en heeft een bod van ruim 7 miljoen euro gedaan op Patrick van Aanholt (29). De linksback uit Den Bosch is topkandidaat om de Eindhovense club per direct te versterken, al houdt PSV ook de lijn naar Ricardo Rodríguez nog altijd open. Van Aanholt wil heel graag terug naar PSV en hoopt dat zijn huidige club Crystal Palace en de Eindhovenaren tot een vergelijk komen.