Ki-Jana Hoever sluit maandag aan bij Jong PSV-FC Dordrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Ki-Jana Hoever sluit maandag aan bij Jong PSV-FC Dordrecht. © Pro Shots / Erich Snijder

PSV is ontevreden over de sportieve ontwikkeling van Ki-Jana Hoever en stuurt hem naar de beloften

PSV vliegt maandagmorgen met 22 man richting Glasgow, waar dinsdag het duel met Rangers FC op het programma staat. Opvallende afwezige in de selectie is Ki-Jana Hoever, die is gepasseerd en maandag aansluit bij Jong PSV. Hoever had in principe meegekund, omdat PSV met 23 man naar Schotland kon.

 1. PSV beraadt zich op opvolging De Jong, Arnesen is nog niet formeel benaderd en nu niet de eerste optie
  PREMIUM

  PSV beraadt zich op opvolging De Jong, Arnesen is nog niet formeel benaderd en nu niet de eerste optie

  Na het vertrek van John de Jong beraadt PSV zich op een nadere invulling van de positie van de technisch directeur. Daarbij is volgens bronnen rond de situatie de naam van Frank Arnesen gevallen en is hij ook gepolst, maar op dit moment is Arnesen niet formeel door PSV benaderd. De verantwoordelijken bij de club verwachten nu ook niet dat hij de baan van De Jong gaat overnemen.
 2. Peesjevee-podcast: ‘Dit is het volledige verhaal over het vertrek van John de Jong en de huidige bestuurlijke situatie bij PSV’

  Peesjevee-pod­cast: ‘Dit is het volledige verhaal over het vertrek van John de Jong en de huidige bestuurlij­ke situatie bij PSV’

  In de Peesjevee-podcast van deze week discussiëren PSV-supporter Mascha Prins, journalist Paul Post en PSV-watcher Rik Elfrink van het ED over de bestuurlijke situatie bij PSV en het vertrek van technisch directeur John de Jong bij de club. Elfrink denkt het volledig verhaal te kennen en vertelt hoe het in zijn ogen gegaan is. ,,Hoe vervelend ook wellicht voor iedereen, maar ik vond het verhaal van Marcel Brands niet goed en niet consistent”, vertelt hij.