Het Philips Stadion is voorlopig dicht en niemand weet nog wanneer het weer open is.
Volledig scherm
Het Philips Stadion is voorlopig dicht en niemand weet nog wanneer het weer open is. © BSR Agency

PSV koppelt aanbod van en vraag naar crisishulp aan elkaar via virtueel prikbord

PSV is vrijdag begonnen met een site waarop aanbieders en vragers van hulp tijdens de corona-crisis met elkaar in verbinding kunnen komen. Inmiddels hebben al meer dan 250 mensen aangeboden om iemand anders te helpen, bijvoorbeeld met het doen van boodschappen of de hond uitlaten. Of zomaar om een praatje te maken. 

De Eindhovense club probeert tijdens de huidige periode een maatschappelijke rol te vervullen en doet dat in dit geval via de website psvvoorelkaar.nl. Vorige week startte de club in samenwerking met de Brainport-partners al een initiatief om de achterban fit te houden. Deze website is te vinden via psv.nl/westandtogether. 

Er is voorlopig nog geen zicht op hervatting van de competitie of groepstrainingen en op deze manier is er toch een manier om de buitenwereld iets te bieden, zo vindt men bij PSV. 

  1. Ihattaren wil geen ‘patser’ zijn en helpt PSV met salarisakkoord: ‘Mij maakt het niet zoveel uit’

    Ihattaren wil geen ‘patser’ zijn en helpt PSV met salarisak­koord: ‘Mij maakt het niet zoveel uit’

    Mohamed Ihattaren heeft in een vlog van Youtuber Brahim Lakhal gereageerd op het onlangs gesloten salarisakkoord bij PSV. De hele spelersgroep moet het de komende periode met minder loon doen. ,,Ik wil zo snel mogelijk weer voetballen met fans. Als dat ten koste gaat van een beetje salaris, dan ga ik daar zeker mee akkoord. Mij maakt het niet zoveel uit”, zo gaf de 18-jarige middenvelder aan.