André Ramalho viert zijn 1-1 tijdens PSV-PEC.
Volledig scherm
PREMIUM
André Ramalho viert zijn 1-1 tijdens PSV-PEC. © ANP

PSV legt met veel moeite het ei in een legbatterij en hoopt tegen Ajax op meer ruimte

PSV legde ook afgelopen weekend met heel veel moeite het ei in een drukke legbatterij. Tegen Ajax is er volgende week ongetwijfeld meer vrije uitloop, maar moet de ploeg ook aantonen een fikse storm van een uitstekend voetballende tegenstander te kunnen doorstaan. 

 1. Opnieuw zorgen om PSV-spits Maxi Romero, die door liesklachten niet in actie kan komen
  PREMIUM

  Opnieuw zorgen om PSV-spits Maxi Romero, die door liesklach­ten niet in actie kan komen

  Geen Jong PSV-NAC maandagavond voor Maxi Romero, maar opnieuw zorgen over de fysieke gesteldheid van de Argentijn. Hij viel afgelopen weekend met liesklachten uit tijdens een training van de beloften en bij PSV hoopt iedereen dat het meevalt. Hij lijkt er voorlopig uit door liesklachten. Hoelang? Dat is nog de vraag. Zoals het er nu naar uitziet, kan hij donderdag tegen Sturm Graz sowieso niet aansluiten.
 2. PSV zet een helft een nieuwe toon en kan nu op jacht naar bevestiging
  PREMIUM

  PSV zet een helft een nieuwe toon en kan nu op jacht naar bevesti­ging

  Globalisering is in topvoetbal niks nieuws, maar de verzameling nationaliteiten bij PSV vormde zaterdagmiddag een wel heel bijzondere mix. Een functionele en kwalitatief hoogwaardige groep voetballers ook, een helft althans. De mannen uit alle windstreken vormden een coherent geheel en kwamen aan de bal tot meerdere vloeiende en vlotlopende aanvallen. Met een Portugees, een Oostenrijker, een Fransman, een Ivoriaan, een Duitser, een Japanner, een Mexicaan, drie Brazilianen en een Nederlander in de basis liet PSV tegenstander Vitesse meer kastjes en muren zien dan menig IKEA herbergt.