Ryan Thomas scoorde opnieuw.
Volledig scherm
Ryan Thomas scoorde opnieuw. © BSR Agency
0
EINDE
3
 • Sam Lammers 17'
 • Ryan Thomas 70'
 • Cody Gakpo 83'

PSV maakt met ruime zege op ADO einde aan uitsyndroom

PSV heeft na 139 dagen weer eens een uitwedstrijd in de eredivisie gewonnen; in Den Haag was de ploeg van trainer Ernest Faber veel te sterk voor ADO. Met 0-3 was PSV nog lief.

 1. PSV krijgt met Van der Wallen nieuwe topcommissaris en strikt Eric van Schagen als ‘wijze man’

  PSV krijgt met Van der Wallen nieuwe topcommis­sa­ris en strikt Eric van Schagen als ‘wijze man’

  Jan Albers vertrekt als voorzitter van de raad van commissarissen van PSV. De 68-jarige oud-hockeyer en topman van Koninklijke Ten Cate nam in 2012 zitting in het orgaan en werd in 2015 voorzitter. Na bijna zes jaar die rol te hebben vervuld, neemt hij afscheid. Ook oudgediende Frits Schuitema, die deze week 76 wordt, heeft geen formele rol meer bij PSV. De oud-voorzitter van PSV zat nog in het bestuur van de stichting PSV Voetbal, die de aandelen van de club houdt.
 2. Schmidt windt er na Heracles-uit geen doekjes om, maar geeft ook aan dat PSV nog tijd nodig zal hebben

  Schmidt windt er na Heracles-uit geen doekjes om, maar geeft ook aan dat PSV nog tijd nodig zal hebben

  Roger Schmidt was zondagavond duidelijk ontevreden over de manier waarop PSV zich had gemanifesteerd in Almelo. De coach van PSV verzandde na een 1-1 gelijkspel niet in excuses. ,,We mogen nog blij zijn met een punt”, zei hij onder meer. ,,Vooral voor rust was het van onze kant gewoon niet goed en hebben we het spel van Heracles niet kunnen bestrijden. We wonnen weinig duels.’’