Volledig scherm
Ryan Thomas wordt weggestuurd door arbiter Pol van Boekel. © Getty Images

PSV-middenvelder Ryan Thomas moet twee wedstrijden brommen

Ryan Thomas staat de komende twee eredivisieduels van PSV aan de kant. De Nieuw-Zeelander werd tijdens PSV-AZ uit het veld gestuurd en kreeg van de aanklager van de KNVB een voorstel voor twee duels schorsing en een extra duel voorwaardelijk. PSV heeft dat aanbod geaccepteerd. 

Thomas is daardoor niet beschikbaar voor de uitduels van PSV met Sparta en Willem II van begin november. Bij PSV zijn ook Nick Viegever en Jorrit Hendrix nog geschorst voor het duel met Sparta. Daarnaast is het nog de vraag of Mohamed Ihattaren, Steven Bergwijn en Donyell Malen erbij kunnen zijn. Zij kampen met fysieke klachten. Sam Lammers keert vermoedelijk pas in de winterstop terug bij PSV. 

  1. Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV
    In memoriam

    Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV

    Hij was al vele jaren de allerbeste voetbalvriend van mister PSV, oftewel Willy van der Kuijlen. Voor scout en voetbaldier Klaas van Baalen (71) was de strijd om de punten en de zoektocht naar talent voor PSV na zijn familie het allerbelangrijkste in zijn leven. Afgelopen weekend overleed de Bosschenaar, nog altijd actief als PSV-jeugdscout, plotseling. Hij tobde al een tijdje met zijn gezondheid, maar leek uit het dal geklauterd.