Volledig scherm
PREMIUM
Ritsu Doan (links) en Daniel Schwaab (rechts) balen na het gelijke spel tegen Sparta. © BSR Agency

PSV moet na kwakkelkwartet nu overleven en rust in de tent creëren

Na een pittig gesprek over de zeperd bij Sparta moet PSV donderdag in Linz zien te voorkomen dat de club nog dieper in de put raakt. Wordt het kwakkelkwartet van de afgelopen weken een kwakkelkwintet, dan kan het voor PSV ook in Europees verband nog een dubbeltje op zijn kant worden.

Volledig scherm
PSV is aan de sukkel geraakt en moet donderdag in Oostenrijk rust in de tent zien te creëren. © BSR Agency

International Denzel Dumfries gooide in het weekend de schroom van zich af. Hij liet zien dat er bij PSV wel degelijk spelers zijn die terecht puntenverlies tegen een veel kleinere club als Sparta als een enorme dreun zien. Niet dat PSV daar inhoudelijk direct mee geholpen is, maar het leverde meer op dan het ophouden van de schijn en herhalen dat er niks aan de hand had hoeven zijn. Er was de afgelopen duels namelijk wél iets aan de hand bij PSV, waar het om meerdere redenen ineens vierkant draait.

  1. Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV
    In memoriam

    Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV

    Hij was al vele jaren de allerbeste voetbalvriend van mister PSV, oftewel Willy van der Kuijlen. Voor scout en voetbaldier Klaas van Baalen (71) was de strijd om de punten en de zoektocht naar talent voor PSV na zijn familie het allerbelangrijkste in zijn leven. Afgelopen weekend overleed de Bosschenaar, nog altijd actief als PSV-jeugdscout, plotseling. Hij tobde al een tijdje met zijn gezondheid, maar leek uit het dal geklauterd.