Volledig scherm
PREMIUM
John de Jong en Mark van Bommel © Soccrates/BSR Agency

PSV-nieuwelingen maken nog weinig indruk

Drie maanden geleden dacht Mark van Bommel een betere selectie te hebben dan vorig seizoen en gaf hij John de Jong een compliment. Hij zal nu spijt hebben van zijn gedachte.  

Nu de resultaten van PSV bar slecht zijn, staat trainer Mark van Bommel automatisch onder druk. Hij is als hoofdcoach verantwoordelijk voor de prestaties en beseft zelf ook dat het snel beter moet om zijn baan te behouden. Over de rol van John de Jong, de technisch manager die vorig jaar in mei begonnen is, is nog weinig gefilosofeerd.  PSV wil via hem in de winter kijken of er een ervaren speler aan de selectie toe te voegen is, maar garanties geven de zetten van De Jong niet, blijkens het transferbeleid van PSV in de laatste zomer.

 1. PSV zoekt naar manier om Ricardo Rodríguez alsnog te kunnen inlijven

  PSV zoekt naar manier om Ricardo Rodríguez alsnog te kunnen inlijven

  PSV is zeker nog niet van plan om de komst van Ricardo Rodríguez al op te geven. De club zoekt op dit moment samen met AC Milan nog altijd naar structuren om hem te kunnen betalen en probeert gas te geven. Met de Italianen komt de Eindhovense club er normaal gesproken wel uit en een huurtransactie voor de rest van dit seizoen is een van de opties. Of er meer in het vat zit, is nog niet te zeggen. PSV is daar wel toe bereid, maar ook hier geldt dat de salarisverplichtingen van de speler een belangrijk issue zijn.
 2. PSV moet vrezen voor eindsprint Fenerbahçe in strijd om Rodríguez
  PREMIUM

  PSV moet vrezen voor eindsprint Fenerbahçe in strijd om Rodríguez

  PSV en Fenerbahçe waren de afgelopen dagen in een ware strijd verwikkeld om linksback Ricardo Rodríguez van AC Milan. De 27-jarige verdediger mag weg uit Italië en had over belangstelling niet te klagen. PSV probeerde hem wekenlang los te weken bij de Rossoneri en waande zich lange tijd kansrijk, omdat de club vanuit de entourage van de speler signalen had gekregen dat hij graag naar Eindhoven wilde komen. Het Turkse Fenerbahçe zette de afgelopen dagen alle zeilen bij om Rodriguez toch tot een andere keuze te bewegen.