Mohamed Ihattaren tekende eind augustus een contract tot medio 2025 bij Juventus
Volledig scherm
Mohamed Ihattaren tekende eind augustus een contract tot medio 2025 bij Juventus © Juventus FC

PSV ontving 1,9 miljoen euro voor Mohamed Ihattaren, die in Italië nog geen minuut heeft gespeeld

PSV heeft een geldbedrag van 1,9 miljoen euro ontvangen voor de verkoop van Mohamed Ihattaren. Dat blijkt uit de jaarcijfers van Juventus, die ook laten zien dat de Eindhovenaren bij goede prestaties in de toekomst een bonus van maximaal 2 miljoen euro kunnen incasseren. 

 1. Schmidt is enorm teleurgesteld over remise van PSV: ‘We speelden weer goed en hadden de week goed willen besluiten’
  Video

  Schmidt is enorm teleurge­steld over remise van PSV: ‘We speelden weer goed en hadden de week goed willen besluiten’

  Trainer Roger Schmidt van PSV was zondagmiddag enorm teleurgesteld na het gelijkspel van zijn club in Heerenveen. De coach zat nooit rustig op de bank tijdens de wedstrijd, omdat PSV er niet in slaagde een enorm overwicht in een grote voorsprong om te zetten. De snelle 0-1 van Carlos Vinícius had vanuit PSV-perspectief gevolgd moeten worden door meer goals, maar dat lukte almaar niet.
 2. PSV zet een helft een nieuwe toon en kan nu op jacht naar bevestiging
  PREMIUM

  PSV zet een helft een nieuwe toon en kan nu op jacht naar bevesti­ging

  Globalisering is in topvoetbal niks nieuws, maar de verzameling nationaliteiten bij PSV vormde zaterdagmiddag een wel heel bijzondere mix. Een functionele en kwalitatief hoogwaardige groep voetballers ook, een helft althans. De mannen uit alle windstreken vormden een coherent geheel en kwamen aan de bal tot meerdere vloeiende en vlotlopende aanvallen. Met een Portugees, een Oostenrijker, een Fransman, een Ivoriaan, een Duitser, een Japanner, een Mexicaan, drie Brazilianen en een Nederlander in de basis liet PSV tegenstander Vitesse meer kastjes en muren zien dan menig IKEA herbergt.