Volledig scherm
PSV-trainer Phillip Cocu (M) tijdens een training van PSV tijdens het trainingskamp van de Eindhovense club in Orlando, Florida. © ANP

PSV opent vannacht 2018 met wedstrijd tegen Corinthians

PSV gaat vannacht om 1 uur Nederlandse tijd voor het eerst in 2018 een wedstrijd spelen. De ploeg van Phillip Cocu neemt het op tegen het Braziliaanse Corinthians en dat duel wordt uitgezonden op FOX Sports. 

Hoe PSV  gaat starten, is nog onduidelijk. Deze week was een van de opstellingen op de training de variant met Gastón Pereiro op 'tien' en Jorrit Hendrix en Marco van Ginkel er op het middenveld achter. Voorin en achterin start PSV dan met de bekende namen (Lozano, De Jong, Bergwijn en Arias, Schwaab, Isimat, Brenet) en natuurlijk Jeroen Zoet in de goal. 

Bart Ramselaar stond voor de winterstop in de basis en deed dat naar behoren. Het kan ook zijn dat Cocu gewoon aan hem vasthoudt en dat zal dan waarschijnlijk ten koste van Pereiro gaan. Over twee dagen speelt PSV nog een oefenduel (met Fluminense) en daarin krijgen dan de andere spelers vermoedelijk een kans. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement