Cody Gakpo viert een van zijn twee treffers tegen FC Groningen.
Volledig scherm
Cody Gakpo viert een van zijn twee treffers tegen FC Groningen. © BSR Agency
1
EINDE
3
 • Tomas Suslov 53'
 • Cody Gakpo 34' 87'
 • Donyell Malen 57'

PSV pakt belangrijke uitzege in Groningen, met dank aan Cody Gakpo

PSV heeft bij de competitie-ouverture in Groningen een belangrijke driepunter gepakt. Trainer Roger Schmidt zag zijn ploeg met 1-3 zegevieren, na een duel waarin de Eindhovenaren meestentijds de controle hadden. Voor rust was dat meer het geval dan na de thee, want in een aantal fases moest PSV ook terug en kreeg het team van Danny Buijs ook kansen.

 1. PSV-directeur Toon Gerbrands komt met tiende en laatste boek: ‘Soms is alles wel eens waar’

  PS­V-directeur Toon Gerbrands komt met tiende en laatste boek: ‘Soms is alles wel eens waar’

  Algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV presenteert komende week zijn tiende en laatste boek, dat inmiddels al te koop is. In ‘Soms is alles wel eens waar’ trapt de voorman van de Eindhovense club volgens de cover aan tegen 52 heilige managementhuisjes. Gerbrands (62) deelde in zijn negen eerdere werken al inzichten die hij tijdens zijn carrière als werknemer, coach en sportdirecteur heeft opgedaan.
 2. Dennis Vos keert terug in Zuidoost-Brabantse defensie van Jong PSV: ‘Het is snel gegaan’

  Dennis Vos keert terug in Zuid­oost-Brabantse defensie van Jong PSV: ‘Het is snel gegaan’

  Bij Jong PSV is het aantal nationaliteiten in de selectie niet op de vingers van een hand te tellen. In het internationale elftal van Peter Uneken is de verdediging echter bijna net zo Zuidoost-Brabants als PSV zelf. Dennis Vos uit Nuenen, Mees Kreekels uit Helmond en Shurandy Sambo uit Geldrop waren dinsdagavond de basisspelers in de defensieve linie. Tegen NEC, een van de topploegen in de eerste divisie, boekten ze een verdienstelijk resultaat: 1-1.