Thijs Slegers PSV-perschef
Volledig scherm
Thijs Slegers PSV-perschef © twitter

PSV-perschef Thijs Slegers geraakt door hartverwarmende reacties

Een stortvloed aan hartverwarmende reacties. Dat was wat Thijs Slegers ontving nadat hij vrijdag bekend maakte getroffen te zijn door een herseninfarct. Het nieuws schudde de voetbalwereld op, maar de voormalig journalist van Voetbal International is inmiddels al vol goede moed gestart aan zijn herstel. 

 1. PSV roept Boscagli terug en verandert van koers bij rentreeplan
  PREMIUM

  PSV roept Boscagli terug en verandert van koers bij rentree­plan

  Bij PSV staat Olivier Boscagli al enkele weken op het punt om zijn rentree in wedstrijdverband te maken. De linksbenige centrale verdediger viel vorig jaar in april uit bij PSV-RKC en liep toen een kruisbandblessure op. IJs en weder dienende zit hij woensdagavond bij de selectie van PSV, dat in het bekertoernooi thuis tegen FC Emmen speelt. Boscagli kan dan zijn rentree maken, al is het absoluut niet aannemelijk dat hij start.
 2. Dit staat PSV de komende maanden op transfergebied allemaal te wachten, Stewart kan aan de bak
  PREMIUM

  Dit staat PSV de komende maanden op transferge­bied allemaal te wachten, Stewart kan aan de bak

  Na het transfervuurwerk van deze winter trekken de rookwolken boven het Philips Stadion langzaam maar zeker op. PSV heeft de selectie weer rond, al zijn er nog vraagtekens over het niveau van een aantal spelers en de kern die zij vanaf nu onder trainer Ruud van Nistelrooij kunnen vormen. PSV verloor met Cody Gakpo en Noni Madueke veel dreiging en rendement en het is de vraag of Thorgan Hazard of de anderen dat kunnen opvangen.