De band tussen PSV en Bavaria wordt intensiever. De brouwer treedt toe tot de groep bedrijven die de naam Brainport Eindhoven op het shirt van PSV mogelijk maakt. Onder anderen Clubicoon Berry van Aerle zal er content mee zijn, omdat hij in een commercial al aangaf het biermerk wel te appreciëren.
Volledig scherm
De band tussen PSV en Bavaria wordt intensiever. De brouwer treedt toe tot de groep bedrijven die de naam Brainport Eindhoven op het shirt van PSV mogelijk maakt. Onder anderen Clubicoon Berry van Aerle zal er content mee zijn, omdat hij in een commercial al aangaf het biermerk wel te appreciëren. © -

PSV sluit grote deal met Bavaria, dat instapt op de Brainport-vloot

De bedrijvengroep die het mogelijk maakt dat Brainport Eindhoven bij PSV op het shirt staat, wordt uitgebreid. Met Swinkels Family Brewers, dat als belangrijkste merknaam Bavaria voert, komt er een zesde onderneming bij op de Brainport-vloot van de club. 

 1. Drie maanden cel en 1.500 euro boete voor vernederaars rond Atlético Madrid-PSV

  Drie maanden cel en 1.500 euro boete voor vernede­raars rond Atlético Ma­drid-PS­V

  Vier PSV-supporters zijn in Spanje veroordeeld tot een celstraf van drie maanden en een boete van 1.500 euro wegens het vernederen van bedelaars. De zaak diende woensdag voor de rechtbank in Madrid. Daarmee lijkt een einde te zijn gekomen aan een kwestie die vierenhalf jaar lang boven het hoofd van de aangeklaagden hing. De opgelegde straf is lager dan de eerste eis. Die was een jaar celstraf en 600 euro boete.
 1. Nieuwe Serie A-ploeg van Jeroen Zoet aast ook op PSV’er Jorrit Hendrix

  Nieuwe Serie A-ploeg van Jeroen Zoet aast ook op PSV’er Jorrit Hendrix

  Jorrit Hendrix staat in de belangstelling van het Italiaanse Spezia. Keeper Jeroen Zoet trok onlangs al naar de nieuwbakken Serie A-club en ook Hendrix kan die kant uit. Spezia zal ook voor Hendrix niet de hoofdprijs hoeven te betalen, omdat hij nog maar een contract voor een seizoen heeft. Wel is de sportieve situatie van de middenvelder een andere dan die van Zoet, omdat hij waarde voor PSV kan hebben. Zoet was in principe reserve-goalie en mogelijk zelfs derde keeper.
 2. Yvon Mvogo kan het gevecht met de demonen zonder volle kraskaart aangaan
  PREMIUM

  Yvon Mvogo kan het gevecht met de demonen zonder volle kraskaart aangaan

  PSV-keeper Yvon Mvogo had zich tijdens het duel met FC Emmen van zaterdagavond misschien het liefst in de binnenmantel van de aarde verschanst. Door de veerkracht van zijn ploeggenoten was zo’n drastische vorm van beschutting niet nodig. Mvogo kostte PSV in twee officiële duels alleen twee tegengoals in plaats van twee verliespunten. Op het nippertje werd hij gered door Maxi Romero, die in het Philips Stadion de 2-1 voor PSV kon aantekenen.