Supporters en stewards van PSV in de binnenstad van Graz. Links voorzitter Harrie Timmermans van Supportersvereniging PSV.
Volledig scherm
Supporters en stewards van PSV in de binnenstad van Graz. Links voorzitter Harrie Timmermans van Supportersvereniging PSV. © ED

PSV-supporters voor het eerst weer in groten getale de grens over om hun ploeg te steunen

Honderden PSV-supporters reisden woensdag en donderdag naar het Oostenrijkse Graz om hun ploeg donderdagavond in de Merkur Arena te ondersteunen in het treffen met Sturm Graz. Onder meer via Supportersvereniging PSV kwam een grote schare supporters naar de thuisstad van de concurrent van PSV. 

 1. Beoogde PSV-aanwinst Spierings heeft deze week met PSV eerste afspraak in Eindhoven
  PREMIUM
  TRANSFERUPDATE

  Beoogde PS­V-aan­winst Spierings heeft deze week met PSV eerste afspraak in Eindhoven

  Als het allemaal meezit, spreekt PSV-target Stijn Spierings later deze week in Eindhoven met PSV over een definitieve overgang naar de club. Dat bevestigen bronnen die dicht op de situatie zitten. Spierings is volgens hen geïnteresseerd in de plannen van de Eindhovenaren, maar wil nog wel weten wat het idee is over komend seizoen. Een meerjarig contract ligt voor hem klaar, maar er moet dus nog wat water door de Rijn en de zaak is nog niet beklonken.
  Eindhoven
 2. PSV is ervan overtuigd dat ‘lek’ niet in spelersgroep zit: ‘Misschien vanuit entourages’
  PREMIUM
  met video

  PSV is ervan overtuigd dat ‘lek’ niet in spelers­groep zit: ‘Misschien vanuit entourages’

  De situatie bij PSV van de afgelopen dagen roept nog altijd veel vragen op. Duidelijk is dat de inmiddels vertrokken trainer Ruud van Nistelrooij bij de assistenten en spelers niet meer het volste vertrouwen genoot. Dat gebrek aan draagvlak heeft hij gevoeld en mede daardoor is hij opgestapt. Wel is PSV teleurgesteld over de timing van Van Nistelrooij, omdat het vertrouwen bestond dat doorgaan nog mogelijk was.
  Eindhoven