PSV-trainer Ruud van Nistelrooij was niet te spreken over het optreden van de arbitrage in de topper tegen Feyenoord.
Volledig scherm
PSV-trainer Ruud van Nistelrooij was niet te spreken over het optreden van de arbitrage in de topper tegen Feyenoord. © ANP

PSV-trainer Ruud van Nistelrooij is kritisch op Danny Makkelie: ‘Hij was buiten bewustzijn, een grote inschattingsfout’

Ruud van Nistelrooij wond zich zondagmiddag een aantal keren behoorlijk op over het optreden van scheidsrechter Danny Makkelie. Hij haalde de hoofdblessure van Phillipp Mwene als voorbeeld aan: ,,Hij was zelfs buiten bewustzijn en heeft flink hoofdletsel. Dan moet je gewoon affluiten en niet dat voordeel door laten lopen.”

 1. Ruud van Nistelrooij ergert zich in eerste instantie aan PSV, maar ziet op tijd verandering: ‘Drommel redt ons knap’
  PREMIUM

  Ruud van Nistel­rooij ergert zich in eerste instantie aan PSV, maar ziet op tijd verande­ring: ‘Drommel redt ons knap’

  PSV-trainer Ruud van Nistelrooij zag zijn ploeg zondagmiddag in eigen huis met 5-2 winnen van Cambuur. Hij was blij met de punten, maar absoluut niet tevreden over het spel van zijn ploeg in de eerste helft. ,,Daarin begonnen we slap en dat kan niet. We zitten in een fase waarin we meteen moeten proberen het publiek erachter te krijgen en waarin we ons niks kunnen permitteren.”
  Eindhoven
 2. PSV en Sparta nemen na het seizoen definitief besluit over verhuurde Sambo, die zelf ook achter het stuur zit
  PREMIUM

  PSV en Sparta nemen na het seizoen definitief besluit over verhuurde Sambo, die zelf ook achter het stuur zit

  De huurtransfer van rechtsback Shurandy Sambo vanuit PSV naar Sparta heeft dit seizoen voor de 21-jarige Geldroppenaar uitstekend uitgepakt. Hij heeft bij de verrassende nummer zes van de eredivisie al snel een basisplek afgedwongen en speelde inmiddels 24 officiële duels voor zijn ploeg. Sambo is onder leiding van trainer Maurice Steijn op alle fronten gegroeid en komt over een paar maanden voor een belangrijke keuze te staan, net als PSV.
  Eindhoven