Phillipp Mwene speelt in het duel met Galatasaray in de basis.
Volledig scherm
PREMIUM
Phillipp Mwene speelt in het duel met Galatasaray in de basis. © Frank Laracker / DCI Media

PSV-trainer Schmidt geeft Mwene en Vertessen het vertrouwen tegen Galatasaray

PSV speelt woensdagavond in de tweede voorronde van de Champions League tegen het Turkse Galatasaray. Trainer Roger Schmidt wijzigt zijn opstelling ten opzichte van het laatste oefenduel van de club (tegen PAOK Saloniki) niet. 

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 3. PSV-watcher Rik Elfrink blikt bij de start van het nieuwe amateurseizoen terug op zijn eigen voetbalcarrière
  PREMIUM
  AMATEURBIJLAGE

  PS­V-wat­cher Rik Elfrink blikt bij de start van het nieuwe amateursei­zoen terug op zijn eigen voetbalcar­riè­re

  De vraag komt nogal eens voorbij. Heb jij eigenlijk ooit gevoetbald? Natuurlijk heb ik gevoetbald! Van de F1 tot en met de B1 stond schrijver dezes op het veld in een plaats waar de meesten van u nog nooit van hebben gehoord. Een plek met 1.100 zielen die een springlevende voetbalclub kent: Hoeve Vooruit, de trots van het Twentse Sint-Isidorushoeve.