Ibrahim Sangaré blijft dit seizoen bij PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Ibrahim Sangaré blijft dit seizoen bij PSV. © ANP

PSV verlengt contract van kroonjuweel Ibrahim Sangaré en wil daarna verder doorpakken

Ibrahim Sangaré blijft dit seizoen bij PSV en heeft zijn contract bij de club verlengd, tot medio 2027. Daarmee heeft de Eindhovense club een van de belangrijkste dossiers van deze transferperiode met een positief resultaat afgesloten. Sangaré stond net als Cody Gakpo in de belangstelling van veel clubs in het buitenland, maar geeft een duidelijk signaal af. Hij had een contract tot 2025 en verlengt dus met twee jaar. 

 1. Peesjevee-podcast: ‘Dit is het volledige verhaal over het vertrek van John de Jong en de huidige bestuurlijke situatie bij PSV’

  Peesjevee-pod­cast: ‘Dit is het volledige verhaal over het vertrek van John de Jong en de huidige bestuurlij­ke situatie bij PSV’

  In de Peesjevee-podcast van deze week discussiëren PSV-supporter Mascha Prins, journalist Paul Post en PSV-watcher Rik Elfrink van het ED over de bestuurlijke situatie bij PSV en het vertrek van technisch directeur John de Jong bij de club. Elfrink denkt het volledig verhaal te kennen en vertelt hoe het in zijn ogen gegaan is. ,,Hoe vervelend ook wellicht voor iedereen, maar ik vond het verhaal van Marcel Brands niet goed en niet consistent”, vertelt hij.
 2. ‘Fener’ zet de van PSV gehuurde Armindo Bruma niet in, volgende tegenslag in carrière van Portugees
  PREMIUM

  ‘Fener’ zet de van PSV gehuurde Armindo Bruma niet in, volgende tegenslag in carrière van Portugees

  Het sportieve huwelijk tussen Fenerbahce en Armindo Bruma kent meer dan een valse start. De Portugees is na sluiting van de Turkse transfermarkt niet ingeschreven voor de wedstrijden in de Turkse competitie. Bruma is op dit moment nog niet fit en herstelt van een spierblessure. Hij is door Fenerbahce niet ingeschreven om minder buitenlanders bij de bond geregistreerd te hebben.