PSV trainer Jurgen Dirkx
Volledig scherm
PSV trainer Jurgen Dirkx © FotoMeulenhof

PSV verrast na vertrek Jürgen Dirkx naar nieuwe constellatie met trainer Mark van Bommel in Antwerpen

PSV is verrast door het vertrek van jeugdtrainer Jürgen Dirkx naar Royal Antwerp FC, als assistent van de nieuwe hoofdcoach Mark van Bommel. De 46-jarige Reuselnaar was voor komend seizoen beoogd trainer van PSV onder 18, maar die positie moet PSV nu anders invullen. PSV respecteert de keuze van Dirkx, maar wil voor hem wel een afkoopsom. 

 1. Doorbraak: Luuk de Jong gaat voor een beperkt bedrag terug naar PSV
  PREMIUM

  Doorbraak: Luuk de Jong gaat voor een beperkt bedrag terug naar PSV

  Spits Luuk de Jong keert terug naar PSV. Er is een doorbraak bereikt in de onderhandelingen tussen de Eindhovense club en Sevilla FC, zo bevestigen inmiddels meerdere bronnen. Verwacht wordt dat hij dit weekend al aansluit bij de selectie. Inmiddels heeft hij ook de medische keuring al met een groen vinkje voltooid. De Jong meldt zich zaterdagmorgen op trainingscomplex De Herdgang van PSV waar hem een hereniging met veel PSV’ers wacht.
 2. Marcel Brands wil bij PSV het geld beter besteden dan veel Engelse clubs volgens hem doen: ‘Ik hou wel van hoog inzetten’
  PREMIUM
  INTERVIEW

  Marcel Brands wil bij PSV het geld beter besteden dan veel Engelse clubs volgens hem doen: ‘Ik hou wel van hoog inzetten’

  PSV moet de lat hoog leggen op de transfermarkt en veel vaker dan drie keer in dertien jaar de groepsfase van de Champions League halen, vindt de nieuwe topman Marcel Brands. Hij is blij om weer in de Nederlandse voetbalcultuur wakker te worden in plaats van de Engelse. ,,Verkwisting is een groot woord, maar het gaat daar soms wel die kant uit.”