Volledig scherm
PREMIUM
Steven Bergwijn © BSR/SOCCRATES

PSV wacht op Ajax, Bergwijn zwijgt

Steven Bergwijn heeft de sleutel in handen op het moment dat Ajax zich meldt bij PSV. Tot nu toe zwijgt de buitenspeler.

Het spreekwoord ‘zwijgen is toestemmen’ gaat deze zomer zeker op voor Steven Bergwijn. De 21-jarige aanvaller van PSV staat in de belangstelling van concurrent Ajax, leest de PSV-directie overal. Tot gisteren had zich nog niemand namens de Amsterdamse club officieel gemeld. Dat dat op korte termijn gaat gebeuren, zal niemand verrassen. Bergwijn blijft er kalm onder, maar het is onderhand een publiek geheim dat hij wel open staat voor een transfer naar zijn vorige club.

  1. Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV
    In memoriam

    Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV

    Hij was al vele jaren de allerbeste voetbalvriend van mister PSV, oftewel Willy van der Kuijlen. Voor scout en voetbaldier Klaas van Baalen (71) was de strijd om de punten en de zoektocht naar talent voor PSV na zijn familie het allerbelangrijkste in zijn leven. Afgelopen weekend overleed de Bosschenaar, nog altijd actief als PSV-jeugdscout, plotseling. Hij tobde al een tijdje met zijn gezondheid, maar leek uit het dal geklauterd.