Volledig scherm
© BSR Agency
0
EINDE
1
 • Steven Bergwijn 24'

PSV wervelt niet, maar wint wel in Noorwegen

Na de eerste van twee wedstrijden tegen FK Haugesund heeft PSV uitzicht op het bereiken van de laatste voorronde van de Europa League. Aan de Noorse kust wist de ploeg van Mark van Bommel nog niet te overtuigen, maar wel te winnen: 0-1.

 1. Drie maanden cel en 1.500 euro boete voor vernederaars rond Atlético Madrid-PSV

  Drie maanden cel en 1.500 euro boete voor vernede­raars rond Atlético Ma­drid-PS­V

  Vier PSV-supporters zijn in Spanje veroordeeld tot een celstraf van drie maanden en een boete van 1.500 euro wegens het vernederen van bedelaars. De zaak diende woensdag voor de rechtbank in Madrid. Daarmee lijkt een einde te zijn gekomen aan een kwestie die vierenhalf jaar lang boven het hoofd van de aangeklaagden hing. De opgelegde straf is lager dan de eerste eis. Die was een jaar celstraf en 600 euro boete.
 2. PSV doet test met 500 corona-armbandjes bij PSV-FC Emmen en bezoekers moeten gezondheidscheck invullen

  PSV doet test met 500 corona-armbandjes bij PSV-FC Emmen en bezoekers moeten gezond­heids­check invullen

  PSV test zaterdagavond met 500 bezoekers van het thuisduel met FC Emmen het zogeheten ‘Brainport-armbandje’ waarmee een high tech-oplossing voorhanden lijkt om corona-besmettingen goed in kaart te houden. Langzaam maar zeker worden de testen met deze bandjes op steeds grotere schaal uitgevoerd. Eerder dit seizoen werd de techniek tijdens een oefenduel in het Philips Stadion van PSV met Vitesse nog met 50 mensen getest.