Volledig scherm
Sam Lammers. © pro shots

PSV wil Lammers komend seizoen op zo hoog mogelijk niveau aan het werk zien

PSV wil Sam Lammers komend seizoen bij voorkeur op een zo hoog mogelijk niveau aan het werk zien. De spits mag worden verhuurd en op die manier kan PSV beoordelen of hij na komend seizoen de nummer 9 in Eindhoven zou kunnen worden. 

De verwachting is dat Lammers in voetbaljaar 2018-2019 nog geen basisplek krijgt bij PSV en daarom heeft de technische leiding besloten om hem via verhuur de kans te geven om zichzelf te ontwikkelen. sc Heerenveen lijkt op basis van bovenstaand uitgangspunt de belangrijkste gegadigde om Lammers in te lijven en is een club waar het linkerrijtje het verwachtingspatroon is. 

PSV en de Friezen zijn hierover in gesprek. Ook PEC Zwolle wil Lammers graag hebben, net als de nodige andere clubs. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hongerige Zoet is trots op zijn nieuwe contract: 'PSV voelt vertrouwd en goed'
    Video

    Hongerige Zoet is trots op zijn nieuwe contract: 'PSV voelt vertrouwd en goed'

    Jeroen Zoet ondertekende in 2007 zijn eerste PSV-contract en beschikt nu over een verbintenis waarvan de einddatum liefst veertien jaar verder ligt. ,,Heel mooi. Het voelt vertrouwd en goed. Deze zomer deden zich geen kansen voor die beter voelden, maar dat is zeker niet de enige reden dat ik blijf. Ik voel me goed bij deze club, dat is de belangrijkste reden. PSV past goed bij me en ik wil samen met de anderen op zoek gaan naar nieuwe successen."