Volledig scherm
Sam Lammers. © pro shots

PSV wil Lammers komend seizoen op zo hoog mogelijk niveau aan het werk zien

PSV wil Sam Lammers komend seizoen bij voorkeur op een zo hoog mogelijk niveau aan het werk zien. De spits mag worden verhuurd en op die manier kan PSV beoordelen of hij na komend seizoen de nummer 9 in Eindhoven zou kunnen worden. 

De verwachting is dat Lammers in voetbaljaar 2018-2019 nog geen basisplek krijgt bij PSV en daarom heeft de technische leiding besloten om hem via verhuur de kans te geven om zichzelf te ontwikkelen. sc Heerenveen lijkt op basis van bovenstaand uitgangspunt de belangrijkste gegadigde om Lammers in te lijven en is een club waar het linkerrijtje het verwachtingspatroon is. 

PSV en de Friezen zijn hierover in gesprek. Ook PEC Zwolle wil Lammers graag hebben, net als de nodige andere clubs. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Eindhovens 'Chucky en Guti'-shirt valt goed in de smaak in Mexico

    Eindhovens 'Chucky en Gu­ti'-shirt valt goed in de smaak in Mexico

    De Japanse serie Dragon Ball Z was een inspiratie voor Hirving Lozano en Érick Gutiérrez, tijdens hun recente galavoorstelling met PSV bij ADO Den Haag. De ruime 0-7 zege en vooral het gebaar waarmee Lozano en Gutiérrez na een schitterende goal hun vriendschap vierden, sprak tot de verbeelding. Het was voor de momenteel in Eindhoven woonachtige studente Laura Zonnenberg op haar beurt een inspiratie om een shirt te ontwerpen.