Volledig scherm
HIdde Jurjus. © Erik Pasman

PSV wil ook Hidde Jurjus komend seizoen verhuren

PSV wil keeper Hidde Jurjus komend seizoen verhuren. Dat is de uitkomst van een gesprek met de 24-jarige sluitpost van afgelopen week. 

De goalie kwam twee jaar geleden over van De Graafschap en mag zich komend seizoen opnieuw elders bewijzen. Jurjus kende dit seizoen een ongelukkig einde bij Roda JC, waarmee hij degradeerde. Hij trok daarbij het boetekleed aan en nam ook zijn verantwoordelijkheid voor de neergang in Kerkrade. 

Welke clubs voor Jurjus in de markt zijn, is nog niet duidelijk. Door velen wordt aangenomen dat De Graafschap zich nog voor hem meldt, maar vooralsnog is geen sprake van concrete toenaderingen. 

Net als Jurjus mag ook goalie Luuk Koopmans (24) in de verhuur. Daarnaast is Kenneth Paal al verhuurd aan PEC Zwolle en maakt ook Sam Lammers snel zijn keuze voor een nieuwe club. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hongerige Zoet is trots op zijn nieuwe contract: 'PSV voelt vertrouwd en goed'
    Video

    Hongerige Zoet is trots op zijn nieuwe contract: 'PSV voelt vertrouwd en goed'

    Jeroen Zoet ondertekende in 2007 zijn eerste PSV-contract en beschikt nu over een verbintenis waarvan de einddatum liefst veertien jaar verder ligt. ,,Heel mooi. Het voelt vertrouwd en goed. Deze zomer deden zich geen kansen voor die beter voelden, maar dat is zeker niet de enige reden dat ik blijf. Ik voel me goed bij deze club, dat is de belangrijkste reden. PSV past goed bij me en ik wil samen met de anderen op zoek gaan naar nieuwe successen."