Volledig scherm
HIdde Jurjus. © Erik Pasman

PSV wil ook Hidde Jurjus komend seizoen verhuren

PSV wil keeper Hidde Jurjus komend seizoen verhuren. Dat is de uitkomst van een gesprek met de 24-jarige sluitpost van afgelopen week. 

De goalie kwam twee jaar geleden over van De Graafschap en mag zich komend seizoen opnieuw elders bewijzen. Jurjus kende dit seizoen een ongelukkig einde bij Roda JC, waarmee hij degradeerde. Hij trok daarbij het boetekleed aan en nam ook zijn verantwoordelijkheid voor de neergang in Kerkrade. 

Welke clubs voor Jurjus in de markt zijn, is nog niet duidelijk. Door velen wordt aangenomen dat De Graafschap zich nog voor hem meldt, maar vooralsnog is geen sprake van concrete toenaderingen. 

Net als Jurjus mag ook goalie Luuk Koopmans (24) in de verhuur. Daarnaast is Kenneth Paal al verhuurd aan PEC Zwolle en maakt ook Sam Lammers snel zijn keuze voor een nieuwe club. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Eindhovens 'Chucky en Guti'-shirt valt goed in de smaak in Mexico

    Eindhovens 'Chucky en Gu­ti'-shirt valt goed in de smaak in Mexico

    De Japanse serie Dragon Ball Z was een inspiratie voor Hirving Lozano en Érick Gutiérrez, tijdens hun recente galavoorstelling met PSV bij ADO Den Haag. De ruime 0-7 zege en vooral het gebaar waarmee Lozano en Gutiérrez na een schitterende goal hun vriendschap vierden, sprak tot de verbeelding. Het was voor de momenteel in Eindhoven woonachtige studente Laura Zonnenberg op haar beurt een inspiratie om een shirt te ontwerpen.