Sam Lammers
Volledig scherm
Sam Lammers © BSR Agency

PSV wil ook op de transfermarkt een beetje ‘gegenpressen’

Sam Lammers is een spits die voetbalharten op hol kan brengen. Begin 2018 scoorde de stilist tijdens een oefenduel van PSV in de Verenigde Staten een keer tegen het Braziliaanse Corinthians. Op de tribune raakte een Amerikaanse scout vlak voor de commentaarhokjes van een handjevol journalisten in extase. ,,Oh my, look at this Sem Lemmers. We gotta sign him”, schreeuwde hij uit na een goal van de spits. 

 1. Yvon Mvogo kan het gevecht met de demonen zonder volle kraskaart aangaan
  PREMIUM

  Yvon Mvogo kan het gevecht met de demonen zonder volle kraskaart aangaan

  PSV-keeper Yvon Mvogo had zich tijdens het duel met FC Emmen van zaterdagavond misschien het liefst in de binnenmantel van de aarde verschanst. Door de veerkracht van zijn ploeggenoten was zo’n drastische vorm van beschutting niet nodig. Mvogo kostte PSV in twee officiële duels alleen twee tegengoals in plaats van twee verliespunten. Op het nippertje werd hij gered door Maxi Romero, die in het Philips Stadion de 2-1 voor PSV kon aantekenen.
 2. Zaakwaarnemer Jorrit Hendrix: ‘Hij heeft zijn hoofd er voor PSV altijd bij’

  Zaakwaarne­mer Jorrit Hendrix: ‘Hij heeft zijn hoofd er voor PSV altijd bij’

  Jorrit Hendrix zat donderdag tijdens het Europa League-duel van PSV met NS Mura op de tribune en was niet geselecteerd bij de eerste achttien spelers. Trainer Roger Schmidt toonde zich een dag later desgevraagd respectvol naar de drievoudig eredivisiekampioen en loofde zijn curriculum vitae bij PSV. Hij zei ook dat ‘Hendrix (25) nadenkt over de toekomst en mogelijk vertrekt’. De trainer gaf eveneens aan dat zijn tribuneplek in Slovenië met die situatie te maken had.