Richard Ledezma in het shirt van Jong PSV
Volledig scherm
Richard Ledezma in het shirt van Jong PSV © PSV

Richard Ledezma is na een jaar zonder voetbal even de gelukkigste PSV'er: ‘Het was een lange reis’

Een afgescheurde kruisband belette Richard Ledezma een jaar lang om wedstrijden te spelen, maar hij is weer in competitie. Maandagavond verloor hij met Jong PSV van De Graafschap, maar voor de Amerikaan is de kop er weer af. 

 1. Chaotische start van het jaar breekt PSV niet op, zoektocht naar de juiste afstelling gaat verder
  PREMIUM

  Chaotische start van het jaar breekt PSV niet op, zoektocht naar de juiste afstelling gaat verder

  De chaotische start van het jaar is PSV tijdens de eerste afspraak van het nieuwe jaar niet opgebroken. Blessures, coronagevallen, een afgelast trainingskamp en mutaties in de selectie leverden bij de herstart van de competitie geen schade op. Het duel met FC Groningen van zondagmiddag was soms een kwelling voor de ogen, maar daar had PSV na afloop maling aan. Drie punten gingen dankzij een minieme zege in de Euroborg (0-1) mee naar Eindhoven en daarmee verlengde PSV het abonnement op de koppositie in de eredivisie met minimaal een week.
 2. PSV direct na de winterstop: veel pijnlijk puntverlies, een enkele eenvoudige zege en opvallende doelpunten in de laatste minuut
  PREMIUM
  STATISTIEKEN

  PSV direct na de winterstop: veel pijnlijk puntver­lies, een enkele eenvoudige zege en opvallende doelpunten in de laatste minuut

  PSV hervat zondag de competitie met een uitduel met FC Groningen. De Eindhovenaren beginnen als koploper aan de tweede seizoenshelft en gaan jagen op de eerste landstitel sinds 2018. Een succesvolle herstart van het seizoen na de verplichte winterpauze zet PSV meteen op het juiste spoor. Maar hoe verging het de ploeg de laatste tien keer in het eerste duel na de winterstop?