Volledig scherm
Ritsu Doan bij FC Emmen-FC Groningen. © BSR Agency

Ritsu Doan een van de opties voor PSV na afketsen Berghuis-transfer

Ritsu Doan is een van de spelers die bij PSV in beeld is om de A-selectie te versterken. PSV is op zoek naar een creatieve middenvelder en ziet in de speler van FC Groningen een mogelijke aanwinst. De komende periode bekijkt PSV nog meer spelers, die de A-kern kunnen versterken. 

PSV heeft behoefte aan versterking, nu Hirving Lozano normaal gesproken wordt verkocht aan SSC Napoli. Daarnaast zijn Sam Lammers en Gastón Pereiro geblesseerd. Eerder joeg PSV vergeefs op Steven Berghuis van Feyenoord. Doan is een van de alternatieven in de eredivisie. 

Doan was voor zijn komst naar Groningen ook al in beeld bij PSV, maar een transfer naar Jong PSV ketste destijds af omdat de speler te duur was. Daarna is PSV hem wel blijven volgen. Door zijn ontwikkeling in Noord-Nederland is Doan uiteraard een stuk duurder geworden. De 21-jarige Japanner kost vermoedelijk minder dan tien miljoen euro. 

  1. PSV biedt ruim 7 miljoen euro op linksback Patrick van Aanholt uit Den Bosch

    PSV biedt ruim 7 miljoen euro op linksback Patrick van Aanholt uit Den Bosch

    PSV schakelt na de bijna afgeronde transfer van Steven Bergwijn snel door en heeft een bod van ruim 7 miljoen euro gedaan op Patrick van Aanholt (29). De linksback uit Den Bosch is topkandidaat om de Eindhovense club per direct te versterken, al houdt PSV ook de lijn naar Ricardo Rodríguez nog altijd open. Van Aanholt wil heel graag terug naar PSV en hoopt dat zijn huidige club Crystal Palace en de Eindhovenaren tot een vergelijk komen.