Roger Schmidt
Volledig scherm
Roger Schmidt © BSR Agency

Roger Schmidt roept PSV-supporters op tot verlenging seizoenkaart: ‘Eendracht maakt macht’

Aanstaand PSV-trainer Roger Schmidt heeft zijn eerste publieke optreden voor het nieuwe seizoen achter de rug. Het was een korte bijdrage aan een promotiefilmpje dat werd gelanceerd voor het verlengen van de seizoenkaarten. ,,Eendracht maakt macht”, sprak hij op het einde, verwijzend naar de bekende zin uit het clublied. 

Al eerder werd duidelijk dat PSV met drie opties komt. Zolang er niet met publiek gespeeld mag worden, mogen seizoenkaarthouders echter niet naar hun stoel in het Philips Stadion. 

Ze kunnen op de eerste plaats gaan voor een all in-card, die naast eredivisieduels in eigen huis toegang geeft tot Europese wedstrijden en bekerduels. Daarnaast is er de mogelijkheid een originele seizoenkaart te kopen, die geldig is voor zeventien eredivisieduels. Ook is er een originele seizoenkaart voor de helft van de prijs te koop. Wordt er helemaal niet met publiek gespeeld in het komende seizoen, dan krijgt de kaarthouder de helft van het geld terug. Als toch meer dan 9 thuisduels worden gespeeld, dan moet de kaarthouder bijbetalen. 

  1. Ihattaren wil geen ‘patser’ zijn en helpt PSV met salarisakkoord: ‘Mij maakt het niet zoveel uit’

    Ihattaren wil geen ‘patser’ zijn en helpt PSV met salarisak­koord: ‘Mij maakt het niet zoveel uit’

    Mohamed Ihattaren heeft in een vlog van Youtuber Brahim Lakhal gereageerd op het onlangs gesloten salarisakkoord bij PSV. De hele spelersgroep moet het de komende periode met minder loon doen. ,,Ik wil zo snel mogelijk weer voetballen met fans. Als dat ten koste gaat van een beetje salaris, dan ga ik daar zeker mee akkoord. Mij maakt het niet zoveel uit”, zo gaf de 18-jarige middenvelder aan.