Romero kan pas na interlandperiode denken aan wedstrijdminuten

VideoHet herstel van Maximiliano Romero bij PSV vordert gestaag. De spits is waarschijnlijk pas na de interlandperiode van eind deze maand inzetbaar. 

,,Hij sluit dan aan bij de groep en kan van daaruit naar wedstrijdminuten toewerken", aldus trainer Phillip Cocu. ,,We verwachten dat hij dit seizoen zeker nog in actie zal komen."

De Argentijn raakte bij een van zijn eerste trainingen met PSV geblesseerd en kreeg daarna nog een terugslag. Hij is nu twee maanden aangesloten bij PSV en maakte nog geen minuten bij Jong PSV of PSV. PSV huurt hem tot 1 juli, daarna gaat het contract van Romero (tot 2023) in Eindhoven in. 

Volledig scherm
Maximiliano Romero traint nog altijd apart van de groep bij PSV. © Ruud Ritzen
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Afwegingen bij een eventuele terugkeer van Robben naar PSV: Kwaliteit boven sentiment

    Afwegingen bij een eventuele terugkeer van Robben naar PSV: Kwaliteit boven sentiment

    Arjen Robben vertrekt aan het eind van dit seizoen na een prachtige periode bij Bayern München en is dan 35,5 jaar. Na zes (!) kampioenschappen op rij pruttelt de motor van ‘FC Hollywood’ in Zuid-Duitsland, waar de ex-international dit seizoen aantoont nog altijd een hoog niveau te kunnen halen. Bayern staat in de Bundesliga inmiddels negen punten achter op koploper Borussia Dortmund. Geen onoverbrugbaar gat, maar wel een enorme kloof.