Volledig scherm
PREMIUM
© BSR Agency

Schmidt en oud-spelers doen beroep op PSV-supporters bij verkoop seizoenkaarten

De nieuwe trainer Roger Schmidt trapt dinsdag bij PSV de campagne af die moet leiden tot de verkoop van zoveel mogelijk seizoenkaarten voor voetbaljaar 2020-2021. In een video-boodschap richt de coach zich met een aantal supporters tot de Eindhovense achterban. Daarnaast gaan ook oud-spelers van PSV de komende weken telefonisch proberen om supporters over te halen hun seizoenkaart te verlengen. 

Nu zeer waarschijnlijk nog een tijd zonder publiek gespeeld moet worden, is er voor het eerst in decennia geen zekerheid dat zomaar even 26.000 of 27.000 jaarabonnementen aan de man worden gebracht. PSV had de afgelopen jaren zelfs een wachtlijst voor seizoenkaarthouders, omdat de club altijd een aantal stoelen voor de losse verkoop achterhield. Nu is er een strop, waarbij iedereen bij PSV hoopt op beperkt inkomensverlies.

  1. Ihattaren wil geen ‘patser’ zijn en helpt PSV met salarisakkoord: ‘Mij maakt het niet zoveel uit’

    Ihattaren wil geen ‘patser’ zijn en helpt PSV met salarisak­koord: ‘Mij maakt het niet zoveel uit’

    Mohamed Ihattaren heeft in een vlog van Youtuber Brahim Lakhal gereageerd op het onlangs gesloten salarisakkoord bij PSV. De hele spelersgroep moet het de komende periode met minder loon doen. ,,Ik wil zo snel mogelijk weer voetballen met fans. Als dat ten koste gaat van een beetje salaris, dan ga ik daar zeker mee akkoord. Mij maakt het niet zoveel uit”, zo gaf de 18-jarige middenvelder aan.