Roger Schmidt in een onderonsje met de arbiters die PSV-UNA zouden fluiten.
Volledig scherm
Roger Schmidt in een onderonsje met de arbiters die PSV-UNA zouden fluiten. © BSR Agency

Schmidt ziet nu weinig in breedte-versterkingen en legt de lat hoog voor nieuwelingen bij PSV

Het heeft voor PSV niet zoveel zin om de komende periode nog breedte-versterkingen te halen voor de A-selectie. Dat stelde trainer Roger Schmidt vrijdagavond na het oefenduel tussen twee elftallen uit zijn formatie. ,,We hebben nu 20 veldspelers en als Donyell (Malen, red.) en Armando (Obispo, red.) weer aangesloten zijn, zijn het er 22.”

  1. Roger Schmidt is de komende weken nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen nog meerdere versterkingen’

    Roger Schmidt is de komende weken nog heel wat van plan met PSV: ‘We willen nog meerdere versterkin­gen’

    Trainer Roger Schmidt van PSV blikte vrijdag op trainingscomplex De Herdgang vooruit op het duel van PSV met FC Emmen van zaterdagavond in het Philips Stadion. Na de winst op FC Groningen bespeurde hij deze week bij de trainingen van PSV goede zin, spirit en zelfvertrouwen. ,,We hebben daar aardig gespeeld, maar moeten nog stappen vooruit zetten”, vond de coach. ,,Tegen Emmen hebben we de eerste gelegenheid. We willen ons in onze eerste thuismatch aan onze supporters laten zien.”
  2. PSV-spits Sam Lammers nog even in de wachtkamer voor transfer naar Atalanta

    PSV-spits Sam Lammers nog even in de wachtkamer voor transfer naar Atalanta

    Het overleg tussen PSV en de zaakwaarnemer van Sam Lammers over een transfer naar Atalanta Bergamo heeft dinsdag nog niet geleid tot een definitieve doorbraak. Partijen zijn elkaar de afgelopen periode wel genaderd en Atalanta heeft opnieuw het bod op de spits verhoogd, maar wilde dinsdagavond nog steeds niet volledig betalen wat PSV in gedachten heeft. De situatie is dus onveranderd, maar zeker nog niet uitzichtloos voor Lammers.