Volledig scherm
PREMIUM
Jurgen Streppel, trainer van Al Jazira, verwacht een pittig tweeluik voor PSV. © Fons Sluiter

Streppel en Sinouh over PSV-opponent: ‘Maak de borst maar nat’

Apollon Limassol uit Cyprus hoeft niet groter gemaakt te worden dan de ploeg is, maar PSV krijgt vandaag volgens ervaringsdeskundigen een serieuze Europese tegenstander tegenover zich. 

Mark van Bommel maakte in het Cypriotische stadion waar PSV volgende week gaat spelen in 2000 zijn debuut in Oranje. Voor de nieuwe reis naar het eiland moet de coach vanavond met PSV in eigen huis af zien te rekenen met Apollon Limassol, een geroutineerde formatie die de schade beperkt zal willen houden. Wat kan PSV van dit tamelijk onbekende team verwachten en hoe is Apollon qua niveau in te schatten? 

  1. Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Wat was tijdens het gewonnen duel met Sporting Portugal (3-2) mooiste moment donderdagavond voor PSV-trainer Mark van Bommel? ,,De drie punten en wat er in de 43ste minuut gebeurde”, gaf hij aan tijdens zijn persconferentie na afloop. De supporters van PSV klapten uit respect voor de deze week overleden Fernando Ricksen. Van Bommel was daardoor geraakt. ,,Het publiek is trouw en ziet zulke momenten ook gebeuren in het voetbal. Ze tonen hun medeleven.”