Mario Götze is meteen het middelpunt bij PSV, dat blij is met zijn 0-1. Van links naar rechts Donyell Malen, Pablo Rosario, Götze zelf, Mauro Júnior, Ibrahim Sangaré en Denzel Dumfries.
Volledig scherm
PREMIUM
Mario Götze is meteen het middelpunt bij PSV, dat blij is met zijn 0-1. Van links naar rechts Donyell Malen, Pablo Rosario, Götze zelf, Mauro Júnior, Ibrahim Sangaré en Denzel Dumfries. © ANP

‘Super Mario’ pakt meteen de hoofdrol bij PSV en moet een soort ‘multiplier’ worden

Acht minuten had Mario Götze zondagmiddag nodig om in Zwolle zijn stempel op en bij PSV te drukken. Ondanks een totaal gebrek aan wedstrijdritme was hij in de eredivisie meteen bepalend. 

 1. Roger Schmidt over FC Twente-PSV: ‘Na de 1-1 werd het een heel andere wedstrijd’

  Roger Schmidt over FC Twen­te-PS­V: ‘Na de 1-1 werd het een heel andere wedstrijd’

  Trainer Roger Schmidt van PSV vond dat zijn elftal zondag tegen FC Twente een uur scherp, dominant en agressief was. Daarna zakte het team weg en verspeelde PSV door een 1-1 eindstand onnodig punten. Hoe kan dat? ,,We hadden het voor rust al moeten beslissen”, vond hij. ,,Bij ons is alles nog niet honderd procent. Het is geen excuus, maar spelers moeten elkaar nog beter leren kennen bijvoorbeeld. Daarnaast was een aantal van hen geen hele wedstrijd honderd procent vandaag.”
 2. Jong PSV zoekt na twee keer geel voor Uneken een trainer voor de volgende wedstrijd

  Jong PSV zoekt na twee keer geel voor Uneken een trainer voor de volgende wedstrijd

  Jong PSV kwam vrijdagavond bij MVV knap terug van een 3-0 achterstand en wist nog een punt te pakken. Trainer Peter Uneken zag dat deels vanaf de tribune, omdat hij van scheidsrechter Laurens Gerrets twee keer geel kreeg. Uneken vond dat Gerrets lankmoedig floot en onvoldoende ingreep bij hard fysiek spel van MVV. Hij belandde daarop in een discussie met de arbiter, die niet gediend was van kritiek en de emotie waarin deze werd geuit.
 1. Ode van Sjoerd Mossou aan Diego Maradona
  Play

  Ode van Sjoerd Mossou aan Diego Maradona

 2. PSV heeft overwinning nodig in Europa League-duel tegen PAOK : 'De druk staat erop in Eindhoven'
  Play

  PSV heeft overwin­ning nodig in Europa Lea­gue-du­el tegen PAOK : 'De druk staat erop in Eindhoven'