Volledig scherm
Justin Lonwijk © BSR Agency

Tilburger Lonwijk van PSV naar FC Utrecht

PSV’er Justin Lonwijk (19) speelt volgend seizoen bij FC Utrecht. De middenvelder tekent bij de Domstedelingen een contract tot medio 2022 met een optie voor nog een jaar. Hij had bij PSV een aflopend contract.

Lonwijk stapte in 2010 over van de jeugdopleiding van Willem II/RKC Waalwijk naar PSV. In Eindhoven doorliep de Tilburger alle teams. Afgelopen seizoen speelde hij bij Jong PSV, waar hij in achttien wedstrijden drie goals maakte en verantwoordelijk was voor vier assists. Lonwijk speelde ook al meerdere jeugdinterlands. 

  1. Van Bommel over keuzes bij PSV na interlands: ‘Belangrijkste blijft wat je als trainer op het veld ziet’
    FC UTRECHT - PSV

    Van Bommel over keuzes bij PSV na interlands: ‘Belang­rijk­ste blijft wat je als trainer op het veld ziet’

    PSV staat voor de belangrijke ontmoeting met FC Utrecht en kan zaterdagavond na de interlandperiode weer aan de bak. Trainer Mark van Bommel gaf eerder aan dat een aantal spelers binnen zijn selectie qua niveau dicht bij elkaar zit en kreeg vrijdag de vraag welke invloed de interlandperiode en de belasting voor spelers (reizen, speeltijd) heeft op de keuzes die hij maakt. ,,Het belangrijkste is altijd wat je op het trainingsveld ziet als de spelers terug zijn”, zei de coach vrijdag in zijn persconferentie.