Volledig scherm
PREMIUM
Mark van Bommel © ANP Sport

Van Bommel mag zijn eerste PSV-crisis afwenden

PSV zit na een rotweek in de penarie en kan zich voorlopig weinig meer permitteren. Voor het eerst moet trainer Mark van Bommel met een heuse sportieve crisis zien af te rekenen.

Mark van Bommel gaat in een voetbalstadion normaal gesproken snel richting de catacomben als de scheidsrechter van dienst voor het laatst heeft gefloten. Nadat een tornado met de naam AZ zondagmiddag was uitgeraasd, staarde de trainer van PSV in het Philips Stadion iets langer dan gebruikelijk naar het veld en zijn spelers. De schade was groot en voor het eerst in zijn nog korte loopbaan als coach moet Van Bommel de boel na een crisisweek weer op de rit krijgen. Zijn spelers hadden hem niet in de steek gelaten, maar waren kansloos tegen een ontketend AZ.

  1. Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV
    In memoriam

    Duo Willy en Klaas, dat was een begrip bij PSV

    Hij was al vele jaren de allerbeste voetbalvriend van mister PSV, oftewel Willy van der Kuijlen. Voor scout en voetbaldier Klaas van Baalen (71) was de strijd om de punten en de zoektocht naar talent voor PSV na zijn familie het allerbelangrijkste in zijn leven. Afgelopen weekend overleed de Bosschenaar, nog altijd actief als PSV-jeugdscout, plotseling. Hij tobde al een tijdje met zijn gezondheid, maar leek uit het dal geklauterd.