Mark van Bommel en Kevin Hofland willen gaan samenwerken bij VfL Wolfsburg.
Volledig scherm
Mark van Bommel en Kevin Hofland willen gaan samenwerken bij VfL Wolfsburg. © ANP

Van Bommel wil Hofland meenemen als assistent naar Wolfsburg

Als Mark van Bommel de nieuwe trainer van de Duitse nummer vier VfL Wolfsburg wordt, waar het steeds meer naar uit begint te zien, dan neemt hij Kevin Hofland mee als assistent. De voormalig trainer van PSV ligt nog altijd op koers om snel aan de slag te gaan bij de Volkswagen-club uit de Bundesliga, die volgend seizoen in de groepsfase van de Champions League uitkomt. 

 1. Mohamed Ihattaren die terugkeert bij PSV? Het is bijna niet voor te stellen
  PREMIUM
  OPINIE

  Mohamed Ihattaren die terugkeert bij PSV? Het is bijna niet voor te stellen

  Mohamed Ihattaren had momenteel eigenlijk moeten schitteren tijdens het WK voetbal in Qatar. Drie jaar geleden hadden veel Nederlandse voetballiefhebbers althans die hoop, toen hij goede vorm toonde binnen een zwalkend PSV. De huidige realiteit is totaal anders. Ingewijden schetsen het beeld dat het voormalige supertalent momenteel op zoek is naar zichzelf, ver weg van iets wat ook maar op topvoetbal lijkt.
 2. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”