Mohamed Nassoh wordt door Sven Blummel aan het shirt getrokken. Ruud van Nistelrooy kijkt rechts toe.
Volledig scherm
Mohamed Nassoh wordt door Sven Blummel aan het shirt getrokken. Ruud van Nistelrooy kijkt rechts toe. © Pro Shots / George Deswijzen

Van Nistelrooy krijgt Jong PSV steeds beter aan het voetballen

Jong PSV schoof vrijdagavond op naar het linkerrijtje in de Keuken Kampioen Divisie. Dat ging gepaard met aantrekkelijk spel in Maastricht. 

 1. PSV is gewaarschuwd tegen Telstar, dit waren de grootste bekerblamages die de club niet nog eens wil meemaken
  PREMIUM

  PSV is gewaar­schuwd tegen Telstar, dit waren de grootste bekerblama­ges die de club niet nog eens wil meemaken

  De bijzondere wetten van het bekervoetbal zijn in de historie van het betaald voetbal bepaald niet aan PSV voorbijgegaan, zelfs niet in de recente historie. De Eindhovenaren spelen donderdagavond in de strijd in het tweede toernooi van Nederland een thuiswedstrijd tegen Telstar, dat op papier geen groot obstakel zou mogen vormen. In de praktijk misschien ook niet, maar trainer Roger Schmidt was woensdag op zijn hoede.
 2. Herdgang-uitbater Paul van Kemenade start politieke carrière en wil de Eindhovense gemeenteraad in

  Herd­gang-uitbater Paul van Kemenade start politieke carrière en wil de Eindhoven­se gemeente­raad in

  Op de kandidatenlijst van het CDA in Eindhoven prijkt bij de komende gemeenteraadsverkiezingen een opvallende naam op plek veertig. Herdgang-uitbater Paul van Kemenade (53) heeft politieke ambities en wil de raad in. Hij is een van de bekende gezichten bij PSV, waar hij samen met zijn zus Liesbeth al vele jaren de leiding heeft over het trainingscomplex en eetcafé De Verlenging in het Philips Stadion.