Ruud van Nistelrooy staat met Jong PSV veertiende in de Keuken Kampioen Divisie.
Volledig scherm
Ruud van Nistelrooy staat met Jong PSV veertiende in de Keuken Kampioen Divisie. © Pro Shots / Dennis Wielders

Van Nistelrooy ziet genoeg perspectief voor Jong PSV om in de competitie te groeien

Dankzij vooral een goede eerste helft schudde Jong PSV vrijdagavond in eigen huis VVV van zich af. Trainer Ruud van Nistelrooy ziet genoeg perspectief voor het beloftenteam om dit seizoen in de competitie te groeien. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
  2. Maxi Romero vindt zichzelf klaar voor de volgende stap bij PSV: ‘Maar de trainer beslist’

    Maxi Romero vindt zichzelf klaar voor de volgende stap bij PSV: ‘Maar de trainer beslist’

    Maxi Romero vindt dat hij klaar is voor meer minuten in het eerste elftal van PSV, maar respecteert de beslissingen van trainer Roger Schmidt. De aanvaller sprak deze week met tv-zender ESPN over zijn periode bij PSV en zijn huidige vorm. ,,Ik ben er klaar voor en zou mezelf opstellen, maar de trainer beslist. Het is moeilijk na een lange blessure snel terug te komen op mijn oude niveau.”