Jordy de Wijs kopt namens QPR een bal weg tegen Rotherham
Volledig scherm
Jordy de Wijs kopt namens QPR een bal weg tegen Rotherham © ProShots

Vlijmenaar Jordy de Wijs maakt definitief de overstap naar Queens Park Rangers

Jordy de Wijs maakt de overstap naar Queens Park Rangers. De Vlijmenaar (26), die jarenlang voor PSV speelde, kwam al op huurbasis uit voor de nummer negen van The Championship en wordt nu definitief ingelijfd.

 1. Marcel Brands kan de mist bij PSV niet volledig wegnemen: ‘Ik was zelf ook weggegaan als ik John de Jong was geweest’
  PREMIUM

  Marcel Brands kan de mist bij PSV niet volledig wegnemen: ‘Ik was zelf ook weggegaan als ik John de Jong was geweest’

  Algemeen directeur Marcel Brands van PSV sprak zaterdagmorgen tijdens een ingelaste persconferentie met meerdere media uitgebreid over de crisissituatie bij de Eindhovense club. Vrijdag nam hij afscheid van zijn technisch directeur John de Jong, die niet meer het vertrouwen van de raad van commissarissen genoot. ,,Ik was zelf ook weggegaan als ik John was geweest, daar ben ik eerlijk in”, zegt Brands, die zichtbaar aangedaan was.
 1. PSV wil snel breken met technisch directeur John de Jong, om meerdere redenen
  PREMIUM

  PSV wil snel breken met technisch directeur John de Jong, om meerdere redenen

  PSV overweegt om op korte termijn afscheid te nemen van technisch directeur John de Jong (45). Dat bevestigen meerdere betrouwbare bronnen aan het ED. De Jong wordt onder meer verweten dat hij aan het einde van de afgelopen transferperiode voor de verkoop van Cody Gakpo is gaan liggen. Daarnaast stagneert bij PSV de sportieve voortgang en dat kan ook aan de technisch directeur worden toegeschreven, klinkt door vanuit de club.
 2. Voormalig PSV'er Eran Zahavi heeft ‘slaapconflict’ met nationale bond en wil interlandloopbaan beëindigen
  PREMIUM

  Voormalig PSV'er Eran Zahavi heeft ‘slaapcon­flict’ met nationale bond en wil interland­loop­baan beëindigen

  De imposante interlandcarrière van voormalig PSV'er Eran Zahavi is door een nogal curieus conflict mogelijk voorbij. De 35-jarige Israëlische spits heeft dat op zijn eigen Instagram-pagina laten weten. Zahavi is de topscorer aller tijden van het nationale team en in zijn eigen land een superster. De mededeling dat hij wil stoppen, is dan ook groot nieuws in Israël.
 3. PSV kijkt intern en extern naar opvolger voor John de Jong, IJslander ook op de radar
  PREMIUM

  PSV kijkt intern en extern naar opvolger voor John de Jong, IJslander ook op de radar

  PSV kijkt momenteel naar interne en externe kandidaten om de vrijgevallen positie van technisch directeur weer in te vullen. Volgens betrokkenen zijn nog geen definitieve stappen gezet. Deze week vergadert de directie van PSV met de raad van commissarissen, waarbij vermoedelijk ook de jaarcijfers van de club besproken worden. Deze worden volgende week gepresenteerd, zo verzekerden bronnen recent.