Ibrahim Sangaré in het shirt van PSV. De Ivoriaan lijkt ook tegen FC Utrecht te spelen en is een van de speerpunten voor komend seizoen.
Volledig scherm
Ibrahim Sangaré in het shirt van PSV. De Ivoriaan lijkt ook tegen FC Utrecht te spelen en is een van de speerpunten voor komend seizoen. © Pro Shots / Thomas Bakker

Voor PSV is er genoeg te verdienen en uit te proberen op de slotdag van de eredivisie

De strijd om plek twee in de eredivisie lijkt na donderdag in de plooi te liggen. PSV staat drie punten en tien goals voor op AZ. Het moet wel heel gek lopen, wil er zondagmiddag bij FC Utrecht-PSV nog iets sensationeels gebeuren en wil de Champions League-voorronde in het komende seizoen voor PSV nog in gevaar komen. 

  1. Xavi Simons voegt tijdens zijn debuut in de eredivisie aan de bal extra pk’s toe bij PSV
    PREMIUM

    Xavi Simons voegt tijdens zijn debuut in de eredivisie aan de bal extra pk’s toe bij PSV

    Wat kan Xavi Simons toevoegen aan PSV? Dat was bij zijn transfer vanuit Paris Saint-Germain een logische vraag, omdat het middenveld van de club al best druk bezet was. De ploeg van Ruud van Nistelrooij lijkt met hem de ideale speler aan boord te hebben die iets kan creëren in wedstrijden die zich vooral op de helft van de tegenstander afspelen. Tegelijkertijd bleek hij zaterdag in de counter tegen FC Emmen (4-1 winst) ook zeer slagvaardig.