Mister PSV Willy van der Kuijlen bereidt zich in seizoen 1964-1965 voor in het Philips Stadion, waar de lichtmasten toen nog 'vliegenmeppers' waren.
Volledig scherm
PREMIUM
Mister PSV Willy van der Kuijlen bereidt zich in seizoen 1964-1965 voor in het Philips Stadion, waar de lichtmasten toen nog 'vliegenmeppers' waren. © Kick images / Frans van Mierlo

Wegens succes herhaald: Nostalgische PSV-foto's krijgen opnieuw kleur

Na een succesvol eerste jaar wordt de nostalgische PSV-voetbalkalender in 2022 geprolongeerd. Opnieuw met oude PSV-beelden die voor het eerst zijn ingekleurd. Voor de liefhebber een lust voor het oog. 

 1. Opnieuw zorgen om PSV-spits Maxi Romero, die door liesklachten niet in actie kan komen
  PREMIUM

  Opnieuw zorgen om PSV-spits Maxi Romero, die door liesklach­ten niet in actie kan komen

  Geen Jong PSV-NAC maandagavond voor Maxi Romero, maar opnieuw zorgen over de fysieke gesteldheid van de Argentijn. Hij viel afgelopen weekend met liesklachten uit tijdens een training van de beloften en bij PSV hoopt iedereen dat het meevalt. Hij lijkt er voorlopig uit door liesklachten. Hoelang? Dat is nog de vraag. Zoals het er nu naar uitziet, kan hij donderdag tegen Sturm Graz sowieso niet aansluiten.
 2. PSV zet een helft een nieuwe toon en kan nu op jacht naar bevestiging
  PREMIUM

  PSV zet een helft een nieuwe toon en kan nu op jacht naar bevesti­ging

  Globalisering is in topvoetbal niks nieuws, maar de verzameling nationaliteiten bij PSV vormde zaterdagmiddag een wel heel bijzondere mix. Een functionele en kwalitatief hoogwaardige groep voetballers ook, een helft althans. De mannen uit alle windstreken vormden een coherent geheel en kwamen aan de bal tot meerdere vloeiende en vlotlopende aanvallen. Met een Portugees, een Oostenrijker, een Fransman, een Ivoriaan, een Duitser, een Japanner, een Mexicaan, drie Brazilianen en een Nederlander in de basis liet PSV tegenstander Vitesse meer kastjes en muren zien dan menig IKEA herbergt.