Xavi Simons na zijn eerste goal.
Volledig scherm
PREMIUM
Xavi Simons na zijn eerste goal. © Pro Shots / Erik Pasman

Xavi Simons is weer de uitblinker bij PSV: ‘Ik denk dat ik het de trainer nu wel moeilijk heb gemaakt’

Net als vorige week, was ook dit keer Xavi Simons weer de uitblinker bij PSV in de eredivisie. Zaterdagavond was de middenvelder met twee goals en een assist van grote waarde voor de Eindhovenaren. ,,Ik probeer mijn kansen te pakken als ik speel, en ik wil ervan genieten.”

 1. Voormalig PSV'er Eran Zahavi heeft ‘slaapconflict’ met nationale bond en wil interlandloopbaan beëindigen
  PREMIUM

  Voormalig PSV'er Eran Zahavi heeft ‘slaapcon­flict’ met nationale bond en wil interland­loop­baan beëindigen

  De imposante interlandcarrière van voormalig PSV'er Eran Zahavi is door een nogal curieus conflict mogelijk voorbij. De 35-jarige Israëlische spits heeft dat op zijn eigen Instagram-pagina laten weten. Zahavi is de topscorer aller tijden van het nationale team en in zijn eigen land een superster. De mededeling dat hij wil stoppen, is dan ook groot nieuws in Israël.
 2. Op deze manier werd John de Jong bij PSV naar een kil afscheid gedirigeerd, na weken van interne onrust
  PREMIUM

  Op deze manier werd John de Jong bij PSV naar een kil afscheid gediri­geerd, na weken van interne onrust

  PSV heeft vrijdag met de snelheid van het licht afscheid genomen van technisch directeur John de Jong, die de club 22 jaar diende. Na ‘de nacht van Cody Gakpo’ van twee weken geleden was al duidelijk dat hij in zwaar weer zou komen en dat het intern heel onrustig was. De directie van PSV wees toen een bod van 43 miljoen euro op de sterspeler af en dat was tegen het zere been van een aantal commissarissen en andere invloedrijke actoren bij PSV.