Paul Mitchell werkte in het verleden bij Southampton, Tottenham Hotspur en RB Leipzig, maar is nu de technische baas bij AS Monaco.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Mitchell werkte in het verleden bij Southampton, Tottenham Hotspur en RB Leipzig, maar is nu de technische baas bij AS Monaco. © AS Monaco

Zo wil PSV-opponent AS Monaco het gat met Paris Saint-Germain verkleinen: ‘Einde aan rollercoaster’

INTERVIEWKijk er niet van op als AS Monaco vaker zijn oog laat vallen op eredivisie-spelers. De ploeg uit het prinsdom kocht Myron Boadu al en heeft met sportief directeur Paul Mitchell een man in huis die onze competitie goed volgt. Een exclusief interview met de Engelsman over een nieuw tijdperk, het gat met PSG en het transferbeleid van een club die in tien jaar voor ruim een miljard euro verkocht.

  1. PSV zet een helft een nieuwe toon en kan nu op jacht naar bevestiging
    PREMIUM

    PSV zet een helft een nieuwe toon en kan nu op jacht naar bevesti­ging

    Globalisering is in topvoetbal niks nieuws, maar de verzameling nationaliteiten bij PSV vormde zaterdagmiddag een wel heel bijzondere mix. Een functionele en kwalitatief hoogwaardige groep voetballers ook, een helft althans. De mannen uit alle windstreken vormden een coherent geheel en kwamen aan de bal tot meerdere vloeiende en vlotlopende aanvallen. Met een Portugees, een Oostenrijker, een Fransman, een Ivoriaan, een Duitser, een Japanner, een Mexicaan, drie Brazilianen en een Nederlander in de basis liet PSV tegenstander Vitesse meer kastjes en muren zien dan menig IKEA herbergt.