Volledig scherm
Trappers trekt dit seizoen veel toeschouwers naar de ijshal op Stappegoor. © Beeld Werkt

Alleen nog kaarten voor het uitvak bij finaleduel 3 van Trappers

Wie nog een kaartje wil kopen voor duel 3 in de finale van de play-offs in de Oberliga tussen Tilburg Trappers en Deggendorfer SC dinsdagavond, kan alleen nog terecht in het uitvak.

Alle andere vakken en de staanplaatsen zijn inmiddels uitverkocht. Deggendorfer heeft niet alle kaarten voor het uitvak weten te slijten aan zijn supporters;  fans van Trappers mogen de resterende plekken opvullen. 

De stand in de best-of-five-serie is 1-1. Trappers won vrijdag het eerste duel in eigen hal met 9-3, maar twee dagen later trok Deggendorfer in Zuid-Duitsland met 3-1 aan het langste eind. 

Bowles onzeker 

Het is nog niet duidelijk of Parker Bowles dinsdagavond kan meedoen bij Trappers. De Canadese forward moest zondag van het ijs gedragen worden na een harde check. Pas in de loop van dinsdag wordt de knoop met betrekking tot het meespelen van Bowles doorgehakt. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Kirsten van de Ven moet het vrouwenvoetbal verder ontwikkelen
  PREMIUM

  Kirsten van de Ven moet het vrouwen­voet­bal verder ontwikke­len

  De passie druipt ervan af wanneer Kirsten van de Ven (33) aanhaalt dat ze voor elk meisje of elke vrouw met plezier in het spelletje een passende plek binnen het voetballandschap probeert te vinden. De doelgroep is voor haar als manager vrouwenvoetbal van de KNVB écht zo breed. ,,Het is een dynamische functie met veel facetten. Het werk gaat alle kanten op en dat past me goed", weet Van de Ven na negen maanden in haar nieuwe, uitdagende rol.
 2. Het geheim van geletruidrager Wolf: bammetjes met hagelslag

  Het geheim van geletrui­dra­ger Wolf: bammetjes met hagelslag

  De meeste wielrenners eten borden pasta of biefstuk voordat ze aan een koers beginnen, maar voor het geheim om de gele trui in de BD Lezerstour te bemachtigen moet je het veel dichter bij huis zoeken. Boterhammen met hagelslag. Nederlanders kan het bijna niet, maar het leverde Eric Wolf maandag al de gele trui op. En die trui lijkt de 57-jarige Megenaar niet af te staan, want ook na etappe vijf op woensdag blinkt het geel om de schouders van Wolf.