Volledig scherm
Archiefbeeld Jacques Kop Jansen © Marina Popova

Altior trekt topcoach Jacques Kop Jansen (Korfrakkers) aan

Een verrassende transfer in de top van het vrouwenkorfbal: Jacques Kop Jansen verlaat landskampioen De Korfrakkers en gaat met ingang van het nieuwe seizoen aan de slag bij Altior, dat zowel in de zaal als op het veld momenteel de status van hoofdklasser heeft.

De uit Oosterbeek afkomstige Kop Jansen is nu nog bezig aan zijn vijfde seizoen bij De Korfrakkers in Erp. Daarmee won hij onlangs nog het Nederlands zaalkampioenschap en pakte hij nog veel meer prijzen. Ondanks de 16-17 thuisnederlaag vandaag tegen Rosolo doet De Korfrakkers ook nog volop mee in de strijd om de nationale veldtitel.

Na de zomer gaat Kop Jansen dus aan de slag bij Altior in Heeswijk Dinther. Voorzitter Toos van der Pas is trots op het feit dat haar club erin is geslaagd een toptrainer vast te leggen: ,,Wij pendelen de laatste jaren steeds tussen de hoofdklasse en de topklasse. In het nieuwe seizoen gaan we de selectie verder verjongen. Onder leiding van Jacques willen we als Altior een extra stap zetten richting de top van het dameskorfbal en een vaste waarde worden in de topklasse."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement