Volledig scherm
© Pim Waslander

Beachvolleybalduo Stubbe/Van Iersel klaar in Tsjechië

Tijdens de European Masters in het Tsjechische Pelhrinov is het beachvolleybalduo Joy Stubbe en de Goirlese Marleen van Iersel gestrand in de poulefase.

Met twee zeges op donderdag overleefde het Nederlands duo de kwalificatieronde. Vrijdag werd het een weerzien met het Finse koppel Lehtonen en Ahtianen. Dit duo schakelde vorige week in Den Haag Van Iersel en Stubbe nog uit in de zestiende finales van de DELA Dutch Open, onderdeel van het viersterren toernooi in de World Tour serie.

Ook vanmorgen bleken de Finnen te sterk. Via 21-17 en 12-21 (Voor Nederland) eindigde de tiebreak na een spannende wedstrijd in 15-13 voor Finland. De tweede poulewedstrijd verloren Marleen van Iersel en Joy Stubbe met 0-2 van Kolocova/Kvapilova uit gastland Tsjechië: 16-21, 17-21. Daarmee was het toernooi voorbij

Binnenkort reizen Van Iersel en Stubbe, die pas zeven weken samenspelen, naar Brazilië voor een trainingsstage.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De bizarre maand van Jeffrey Herlings: 'In Lommel ben ik weer de oude'
    PREMIUM

    De bizarre maand van Jeffrey Herlings: 'In Lommel ben ik weer de oude'

    Afgelopen vrijdag, 13 juli, was het precies een maand geleden dat Jeffrey Herlings zijn sleutelbeen brak. De crosser uit Oploo liet één GP schieten, maar was in Indonesië, waar twee wedstrijden achter elkaar werden verreden, direct weer succesvol. Vervolgens pakte hij gisteren tijdens de Zwarte Cross in Lichtenvoorde, zijn tweede Dutch Masters of Motocross-titel op rij in de hoofdklasse. De Brabander blikt uitgebreid terug op een bewogen maand.